news-details
Sport

Đorđije Pavićević: U novoj sezoni napadamo prvo mjesto ABA lige

Predsjednik KK Mornar Đorđije Pavićević saopštio je da će barski klub nakon kompletiranja ekipe, uključujući i sada nedostajućeg igraća na poziciji broj pet,  u narednoj sezoni biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje ABA lige.

Gostujući u programu Radio Bara , Pavićević je kazao i da če u domaćem šampionaru “po svemu sudeći sve biti odloženo”, te da ove godine neće biti završetka nacionalnog prvenstva i Crna Gora neće imati šampiona.

Zbog koronavirusa, ABA liga je još na čekanju, kao i odluke Evrolige. Pavićević je naveo dada se odluke Evrolige pčekuju 24. maja, te da bi već 25. maja trebalo zakazati Skupštinu ABA lige na kojoj bi se donijela odluka o nastavku takmičenja i o datumima utakmica..

-Da li će se igrati kompletno posljednje kolo i plej-of ili fajnal-for ABA lige, definisaćemo poslije sastanka Evrolige-kazao je Pavićević za Radio Bar.

On je ponovio da će Mornar do desetog maja imati kompletiranu ekipu za narednu sezonu. Sigurni su Lazić, Vajthed, PulenNidamSead Šehović “samo treba da dođe u Bar i potpiše ugovor”, , a na dvije godine Mornar ima Vujoševića, Lukovića, Vranješa , Mugošu, Bjelicu i Pavića.

-Tražimo još igrača za poziciju četiri-pet. Sa tim adekvtnim pojačanjem, uz igrače koje već imamo, Mornar je iduće sezone jedan od glavnih kandidata za prvo mjesto ABA lige –naveo je Pavićević.